Cindrel ÎnAlergare

Ediția a IX-a - Păltiniș, Sibiu - 3 august 2024

Maraton 42km | Semimaraton 21km | Regulament oficial

Până la startul competiției mai sunt:


zile

ore

minute

secunde

Voluntari

 

Îţi doreşti să faci parte dintr-o echipă dinamică şi plină de entuziasm? Atunci nu mai sta pe gânduri şi înscrie-te ca voluntar la ediția a ix-a a competiției Cindrel ÎnAlergare!

Termenul limită de înscriere ca voluntar este 26 iulie 2024. Înscrie-te aici

Te întrebi cum este să fii voluntar la Cindrel ÎnAlergare?

Cristina – voluntar fotograf Cindrel ÎnAlergare 2012

"Am avut plăcerea să particip ca fotograf voluntar la "Cindrel ÎnAlergare". Am fost plăcut surprinsă de organizarea impecabilă, de entuziasmul şi implicarea întregii echipe de organizatori şi voluntari. Ce poate fi mai frumos decât să petreci o zi într-un cadru natural spectaculos şi să încurajezi nişte oameni deosebiţi care reusesc o asemenea performanţă?"

Maria – voluntar Cindrel ÎnAlergare 2012

"Pot spune că luând parte la acest eveniment am învăţat să fiu mult mai responsabilă decât deobicei, să lucrez în echipă, să cunosc oameni minunaţi, şi având în vedere că o întreagă echipă depinde de voluntari, asta înseamnă să fii punctual, să dai dovadă de seriozitate maximă şi în acelaşi timp să combini utilul cu plăcutul; iar atunci când ti se dau anumite sarcini să le îndeplineşti cu uşurinţă şi cu voie buna. Cam asta pot spune despre experienţa mea ca voluntar la maraton; şi încă ceva: odată ce îţi faci treaba, te şi distrezi în acelaşi timp, nu e doar muncă."

Andrei – voluntar Cindrel ÎnAlergare 2012

"Anul trecut am participat ca voluntar la Maratonul Cindrel ÎnAlergare şi pot spune că a fost o experienţă unicat, deoarece am cunoscut oameni noi, cu care am lucrat cot la cot pentru realizarea acestui eveniment reuşind să aducem un zâmbet pe feţele alergătorilor care au participat la maraton. Dacă nu te-au convins cuvintele mele atunci cu siguranţă te vor convinge pozele. Te aşteptăm cu voie bună şi veselie pe 8 august la a IV-a ediţie a Competiției Cindrel ÎnAlergare."

Şi anul acesta avem mare nevoie de oameni de încredere pentru următoarele tipuri de activități: validarea înscrierilor, primirea participanţilor, ajutor în check point sau în diverse puncte pe traseu (în timpul competiției), ajutor la pregătirea pastelor, adunarea marcajelor de pe traseu după terminarea competiției, marcare traseu, fotografii înainte, în timpul și după concurs etc.

Înscrie-te aici