Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/mirceame/public_html/inalergare.ro/lib/limonade.php on line 1252

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/mirceame/public_html/inalergare.ro/lib/limonade.php on line 1252
Cindrel In Alergare - maraton montan

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/mirceame/public_html/inalergare.ro/controllers/functions.php on line 26

Cindrel ÎnAlergare

Ediția a VIII-a - Păltiniș, Sibiu - 27 iulie 2019

Maraton | Semimaraton | Familia ÎnAlergare | Regulament oficial

Traseu Maraton

40km, 1850m dif nivel +

 

Startul se va da din centrul staţiunii Păltiniş, din parcarea hotelului Hohe Rinne Păltiniş Hotel & Spa. Se va ocoli hotelul, și se iese în drumul ce vine de la Sibiu la intersecția cu drumul spre Șanta. De aici se va coborî spre telescaun, se va trece de cabana Nora și se va intra pe poteca ce duce spre Șaua Bătrâna prin poiana Găujoara (Cruce Roșie). Poteca va trece pe lîngă stâna din Şaua Bătrâna iar după 7 km de la start ajungem la primul Punct de alimentare (PA) și primul punct de control (CP) CP1 P.Babei, de aici traseul de maraton se desparte de cel de semimaraton. Maratoniști vor continua pe traseul de creastă prin Șaua Șerbănei CP2 pâna la Șaua Cânaia unde vom coborî spre refugiul de sub Iezerul Cindrelului CP3 și PA.

Din acest punct traseul va urca accentuat spre Iezerul Mare al Cindrelului, iar apoi spre cel mai înalt punct din Cindrel, Vf. Cindrel alt. 2244m. Acesta este şi jumătatea traseului, de aici continuând mai mult în coborâre spre Păltiniş prin Şaua Ştefleşti, Refugiul Cânaia CP4 şi PA; Şaua Şerbănei CP5 – Vf. Rozdeşti pe sub Vf. Bătrâna P.Babei CP6, Poiana Găujoara CP7 spre staţiunea Păltiniș.

Vezi profilul complet al maratonului pe RunKeeper

Traseul poate suferi modificări. Acestea vor fi comunicate în timp util.

Înscrierea la acest consurs presupune acceptarea și respectarea regulamentului oficial.

Înscrie-te acum la maraton!

Vezi lista participanților deja inscriși

Prea mult 40km? Vezi detaliile despre semimaraton