Cindrel ÎnAlergare

Ediția a VII-a - Păltiniș, Sibiu - 28 iulie 2018

Maraton | Semimaraton | Familia ÎnAlergare | Regulament oficial

Până la startul competiției mai sunt:


zile

ore

minute

secunde

Contribuţia de înscriere

 

Înscrierea în concurs şi validarea înscrierilor:

Perioada de înscriere pentru cea de-a VII-a ediție a Competiției Cindrel ÎnAlergare este 20 februarie - 8 Iulie 2018 atât pentru cele două probe (maraton şi semimaraton) cât şi pentru Cursa "Familia ÎnAlergare".

Înscrierea se face prin completarea formularului online de înscriere. După completarea formularului, persoana înscrisă va primi un email de confirmare a înscrierii.

Atenţie: pentru validarea înscrierii este necesară achitarea contribuției de participare în maxim 7 zile de la completarea formularului online de înscriere.

Atenţie: înscrierea devine activă numai după validarea acesteia pe site de către organizatori în termen de 7 zile de la data efectuării plăţii prin virament bancar sau ordin de plată.

Fiecare înscris va trebui să achite o contributie de participare în valoare de:

  • 110 RON, dacă va fi achitată până la data de 15 mai 2018*,
  • 130 de RON, dacă va fi achitată până la data de 8 iulie 2018**.
  • *În perioada de înscrieri 20 februarie - 15 mai 2018, dacă în termen de 7 zile de la completarea formularului online, participantul nu a achitat contribuția de participare în valoare de 110 de lei, acestuia i se va percepe sau va fi nevoit să plătească contribuția de participare de 130 de lei. ** Pentru cei înscriși în această perioadă, termenul limită de efectuare a contribuției de înscriere este 15 iulie 2018.

Pentru competiția "Familia ÎnAlergare" contribuţia de participare este de 35 RON per participant.

Modalităţi de plată:

  • Prin virament bancar sau ordin de plată în contul:
    Asociatia PeDale
    UniCredit Tiriac Bank S.A. Sucursala Continental Sibiu
    IBAN RO09 BACX 0000 0008 5106 7000

Anularea participării

Dacă dintr-un motiv întemeiat persoana înscrisă on-line doreşte să anuleze înscrierea poate face acest lucru printr-un email trimis la adresa vino[at]înalergare.ro. În cazul retragerii înscrierii însă, taxa de participare nu va fi returnată.

Vă mulţumim şi ne vedem ÎnAlergare pe 28 iulie 2018!

Echipa Cindrel ÎnAlergare