Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/mirceame/public_html/inalergare.ro/lib/limonade.php on line 1252

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/mirceame/public_html/inalergare.ro/lib/limonade.php on line 1252
Cindrel In Alergare - maraton montan

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/mirceame/public_html/inalergare.ro/controllers/functions.php on line 26

Cindrel ÎnAlergare

Ediția a VIII-a - Păltiniș, Sibiu - 27 iulie 2019

Maraton | Semimaraton | Familia ÎnAlergare | Regulament oficial

Noutăți despre cursa Familia ÎnAlergare

 

Cursa "Familia ÎnAlergare" este o probă specială în cadrul competiţiei montane de alergare Cindrel ÎnAlergare. Este o întrecere între familii care are toate ingredientele pentru o sâmbătă de neuitat: mişcare, natură, activităţi pe care părinţii şi copiii le vor completa împreună devenind o echipă. Este o ocazie excelentă şi distractivă de a-i învăţa pe copii să îndrăgească mişcarea şi natura.

Traseul parcurs va fi de aproximativ 6 km. Acesta punctează pe o distanţa de aproximativ 2.5 km, unele dintre cele mai importante obiective ale staţiunii Păltiniş: Casa Turişilor, Vila lui Ceauşescu, Vila 12 sau Vila lui Constantin Noica, vechiul drum al staţiunii sau Trecătoarea Cerbilor, Schitul Păltiniş şi Mormântul lui Constantin Noica.

Familiile vor trebui să treacă de anumite probe la fiecare punct de pe traseu (întrebări de cultură generală legate de punctele de pe traseu, dezlegare ghicitori, probe fizice şi antrenante). Probele sunt concepute astfel încât şi copiii să poată fi implicaţi în rezolvarea lor.

Program – 2 august 2014, staţiunea Păltiniş

8.15 – 9:15 distribuirea kit-urilor de concurs pentru fiecare familie
9.30 şedinţă cu toate familiile în zona de START (participarea obligatorie)
10:00 START Cursa Familiei
13:00 (aproximativ) – vom avea amenajată o zonă de hidratare: cu fructe, apă şi paste. Copiii şi părinţii se pot bucura de bunătăţile oferite în aşteptarea ceremoniei de premiere.
18:00 Ceremonia de premiere – premierea se va face odată cu premierea generală. Ne dorim să le oferim copiilor un moment deosebit – acela de a fi aplaudaţi de câteva sute de oameni pentru că au participat la Cursa Familiei.

Înscrierile la Cursa “Familia ÎnAlergare” se pot face pe website până cel târziu la data de 20 iulie 2014 AICI. Înscrieri la faţa locului se vor face doar dacă numărul înscrişilor de pe website va fi sub numărul maxim de familii pentru care am pregătit cursa – 30 de familii.

Organizatorii competiţiei își rezervă dreptul de a face modificări cu privire la această cursă, modificări care vor fi anunţate în timp util participanţilor.

Vă aşteptăm cu mic cu mare la Cursa Familia ÎnAlergare !