Cindrel ÎnAlergare

Ediția a VIII-a - Păltiniș, Sibiu - 27 iulie 2019

Maraton | Semimaraton | Familia ÎnAlergare | Regulament oficial

Până la startul competiției mai sunt:


zile

ore

minute

secunde

Știri

 

Program desfășurare - Ediția a VII-a Cindrel InAlergare 28 iulie 2018

SÂMBĂTA 28 iulie 2018 Loc: Hohe Rinne Păltiniș Hotel &Spa 9:00 - Start Maraton si Semimaraton

citeste mai mult

 

Inscrieri vountari pentru ediția Cindrel InAlergare 2018

Competiția montană Cindrel ÎnAlergare nu ar putea avea loc fără implicarea și energia voluntarilor. Te invităm în echipa de voluntari pentru Cindrel ÎnAlergare. Înscrie-te până cel târziu sâmbătă, 22 iulie 2018.

citește mai mult

 

În curând vom da drumul înscrierilor

Vă invitam sa participați la cea de-a VI ediție a competiției Cindrel ÎnAlergare care va avea loc in data de 29 iulie 2017.

citește mai mult

 

Program desfășurare - Ediția a V-a Cindrel InAlergare

VINERI 29 iulie 2016 Loc: Hohe Rinne Păltiniș Hotel &Spa 17:00 – 22:00 Validarea înscrierilor și ridicarea kit-ului de participant 21:00 Ședință tehnică cu participanții

citește mai mult

 

Voluntar la Cindrel InAlergare 2016

Competiția montană Cindrel ÎnAlergare nu ar putea avea loc fără implicarea și energia voluntarilor. Te invităm în echipa de voluntari pentru Cindrel ÎnAlergare. Înscrie-te până cel târziu vineri, 15 iulie 2016.
Competiția Cindrel ÎnAlergare este organizată de Asociația PeDale Sibiu, și va avea loc pe data de 30 iulie 2016 în stațiunea Păltiniș și Munții Cindrel...

Citeste mai mult

 

PROGRAM DESFĂȘURARE Cindrel ÎnAlergare - ediția a 4-a

VINERI 7 AUGUST 2015 Loc: HoheRinnePăltiniș Hotel &Spa 17:00 – 22:00 Înscrieri la faţa locului în limita locurilor disponibile

citeşte mai mult

 

Înscrie-te la Cindrel ÎnAlergare și contribuie la reîmpăduriri!

Pentru că o alergare montană nu e la fel fără să ai în stânga și-n dreapta copaci înalți și verzi cât vezi cu ochii și cât poți cuprinde cu plămânii, echipa Cindrel ÎnAlergare (http://www.inalergare.ro/) s-a aliat cu inițiativaCu verdele-n SUS!

Citește mai mult

 

Înscrieri voluntari la Cindrel ÎnAlergare 2015

Competiția montană Cindrel ÎnAlergare nu ar putea avea loc fără implicarea și energia voluntarilor. Te invităm în echipa de voluntari pentru Cindrel ÎnAlergare. Înscrie-te până cel târziu vineri, 10 iulie 2015.
Competiția Cindrel ÎnAlergare este organizată de Asociația PeDale Sibiu, și va avea loc pe data de 8 august 2015 în stațiunea Păltiniș și Munții Cindrel.

Citește mai mult

 

Programul competiției

Programul de desfășurare a competiției Cindrel ÎnAlergare, 2014

Citește mai mult

 

Noutăți despre cursa Familia ÎnAlergare

Cursa "Familia ÎnAlergare" este o probă specială în cadrul competiţiei montane de alergare Cindrel ÎnAlergare. Este o întrecere între familii care are toate ingredientele pentru o sâmbătă de neuitat: mişcare, natură, activităţi pe care părinţii şi copiii le vor completa împreună devenind o echipă. Este o ocazie excelentă şi distractivă de a-i învăţa pe copii să îndrăgească mişcarea şi natura.

Citește mai mult

 

Voluntar la Cindrel ÎnAlergare!

Competiția montană Cindrel ÎnAlergare nu ar putea avea loc fără implicarea și energia voluntarilor. Te invităm în echipa de voluntari pentru Cindrel ÎnAlergare. Înscrie-te până cel târziu marți, 15 iulie 2014.
Competiția Cindrel ÎnAlergare este organizată de Asociația PeDale Sibiu, și va avea loc pe data de 2 august 2014 în stațiunea Păltiniș și Munții Cindrel.

Citește mai mult

 

Programul de desfășurare - Ediția a II-a Cindrel ÎnAlergare

Programul de desfășurare - Ediția a II-a Cindrel ÎnAlergare

Citește mai mult

 

Ultimele noutăți

Dragi prieteni alergatori, Inca un pic si ne (re)vedem! Asa cum am promis revenim cu cateva detalii logistice: Variante transport Sibiu - Paltinis A. Transport in comun – autobus Tursib nr.22: http://www.turistinfo.ro/paltinis/programul_autobuzelor-p59.html Traseu: Gara - Constitutiei à Bdul Coposu à Piata Unirii à Calea Dumbravii à Rasinari à Curmatura à Paltinis Plecari Sibiu: 07:00, 11:00, 16:00; plecări Paltinis: 09:00, 13:30, 17:30

Citeste mai mult

 

Despre Păltiniş

Linistea mangaietoare, culorile vibrante in care s-a infasurat natura, mirosul de brad ce imbratiseaza potecile jucause sunt printre primele senzatii care te impresoara de indata ce ai parcurs cei 30 km dinspre Sibiu si ai ajuns la Paltinis. Practic, te afli in inima vibranta a Cindrelului, in statiunea montana cel mai inalt pozitionata din tara (1442 m altitudine). Paltinisul se intampla sa fie si prima statiune montana infiintata in tara, iar frumusetea inegalabila a peisajelor si aerul cochet al cabanelor i-au dus curand vestea si peste granitele noastre din acele vremuri.

Citeşte mai mult

 

Ce spun participanții ediției 2012

Gianina Tănase – organizator Hercules Marathon, câștigătoare a probei de Semimaraton Cindrel ÎnAlergare 2012
Fiind la prima ediţie şi necunoscând organizatorii mi-a fost un pic teamă de o organizare slabă. Am avut noroc atât eu, cât şi toţi cei care au alergat în Cindrel. Organizarea a fost foarte bună, traseul bine marcat, mulţi voluntari pe traseu, premii mari...

Citește toate impresiile participanților

 

Înapoi la pagina principală